NL France FR  

Creditsafe in iController

Creditsafe in iControlleriController is nu geïntegreerd met Creditsafe voor een efficiënter debiteurenbeheer

iController is nu geïntegreerd met Creditsafe voor een efficiënter debiteurenbeheer

iController levert expertise, kennis en een allesomvattende applicatie voor debiteurenbeheer aan meer dan 200 klanten door heel Europa. Met de iController - oplossing kunnen klanten op een correcte maar actieve manier hun uitstaande betalingen van klanten beheren en hun acties automatiseren.

Creditsafe in iController

Handelsinformatie is essentieel voor een efficiënt en doordacht Credit Management beleid. Belangrijk bij het bewaken van uw eigen cashflow, is het inwinnen van correcte handelsinformatie. Hiermee vermindert u de kans dat uw debiteur insolvabel is en kan u zo tijdig inschatten indien uw klant u niet kan betalen voor de geleverde diensten en/of goederen.

iController en Creditsafe ontwikkelden daarom een koppeling om eenvoudig de Creditsafe-oplossing te integreren in uw iController.

Mogelijkheden

Dankzij geïntegreerde handelsinformatie kan u direct en onbeperkt de financiële situatie van eender welke onderneming evalueren, kansen en risico's inschatten bij uw handelspartners, het betalingsgedrag van een onderneming analyseren en zo de juiste kredietlimieten en procedures bepalen.
Zo blijft u steeds op de hoogte van de financiële situatie van al uw klanten, leveranciers, prospects, concurrenten en veel meer!

Voordelen

  •  24/7 de meest actuele handelsinformatie
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Automatische gegenereerde iController scores
  • Meer kansen, minder risico's
  • Procedures op maat van actuele handelsinformatie

 

 


Meer weten?
Laat uw gegevens na of stuur een e-mail naar info@creditsafe.be met als referentie "iController". 
U kan ons ook altijd contacteren op volgend nummer: +32 (0)2 481 88 60