NL France FR  

Creditsafe breidt dienstenpakket uit in 11 nieuwe landen

Creditsafe breidt dienstenpakket uit in 11 nieuwe landen

Ontdek onze pakketten

Handelsinformatie in drie kant-en-klare oplossingen.

Ontdek onze pakketten


11 nieuwe landen

Woensdag 15 juni 2016 — Creditsafe, 's werelds meest gebruikte verstrekker van online krediet- en bedrijfsinformatie, kondigt aan dat het haar dienstenpakket uitbreidt in 11 nieuwe landen. De kredietinformatie van Creditsafe is vanaf nu ook beschikbaar voor bedrijven in Australië, Bangladesh, India, Mexico, Nepal, Pakistan, Rusland, Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan en China. In totaal biedt Creditsafe nu meer dan 190 miljoen handelsinformatierapporten online aan in 52 landen.

Investeren in een buitenlandse markt is niet makkelijk en er zijn vele aspecten te overwegen, met inbegrip van een behoefte aan nauwkeurige gegevens. Om de internationale handel zo gemakkelijk en transparant mogelijk te maken, hebben de kredietraporten van Creditsafe een internationale uniforme score van A tot E, waarbij A een laag risico betekent, D een hoog risico en E zonder beoordeling. Zo kunnen klanten de kredietscores van een bedrijf over de hele wereld makkelijk vergelijken en analyseren.

Het bereik van de informatie van Creditsafe zal in elk land variëren. Met behulp van de plaatselijke officiële bronnen, registers en partners in elk land, is Creditsafe in staat om snel vragen te beantwoorden over de stabiliteit en financiële gezondheid van een bedrijf. In landen waar er geen officiële data beschikbaar zijn, zal Creditsafe een direct gesprek aangaan met de bedrijven en de vraag onderzoeken. Dergelijke rapporten zijn binnen de 2 à 10 werkdagen beschikbaar.

"De uitbreiding naar 11 nieuwe landen past perfect binnen onze internationale expansiestrategie. Door steeds meer nieuwe afzetmarkten te creëren, willen we de nauwkeurigheid en beschikbaarheid van onze data in de toekomst nog meer garanderen. Uiteraard zijn we ons bewust van de risico's, maar ik ben ervan overtuigd dat we met de juiste strategie en risicoanalyse onze klanten alleen maar extra voordelen kunnen aanbieden." zegt Emma Germano, Office Manager BeLux bij Creditsafe.
Krediet- en bedrijfsinformatie in China online en direct beschikbaar.

Daarnaast heeft Creditsafe recent China toegevoegd aan haar online platform. Sinds de export naar China vanuit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk met 9% is gestegen in 2014, is China momenteel de tweede grootste economie ter wereld. China is ook het grootste land in bevolkingsaantal en zal naar alle verwachtingen 's werelds grootste markt voor luxegoederen zijn in 2020.


Meer informatie? Bel +32 (0)2 481 88 60 of e-mail naar info@creditsafe.be