NL France FR  

Creditsafe België

Creditsafe België

Ontdek onze pakketten

Handelsinformatie in drie kant-en-klare oplossingen.

Ontdek onze pakketten


The Global Business Intelligence Experts

Van “changing the way business information is used”, sinds 2011, streven we nu naar wereldwijde erkenning om zo naar “the global business intelligence experts” te evolueren. Met de nodige passie en de juiste drijfveer willen we superieure informatie leveren, om zo aan de noden van onze klanten te kunnen voldoen. Elke klant, groot of klein, willen we voorzien van de vertrouwde inzichten met behulp van onze sterke data en intuïtieve platforms.

 

Filosofie

Financiële bedrijfsinformatie met een hoge toegevoegde waarde aanbieden tegen bijzonder voordelige prijzen.
Met behulp van een combinatie aan unieke datasets, streven wij ernaar om een schat aan productoplossingen te creëren en te leveren die gericht zijn op bedrijven van alle groottes. Dit alles gecombineerd met de nodige inzichten die belangrijk zijn om sterke en geïnformeerde zakelijke beslissingen te kunnen nemen.

Creditsafe is sinds begin 2011 aanwezig op de Belgische markt en heeft een ware revolutie teweeg gebracht in de branche. Door het unieke aanbod is Creditsafe snel uitgegroeid tot de meest gebruikte provider in België en heeft nu meer dan 2.700 Belgische klanten. Vanuit het kantoor in Brussel ondersteunen ruim 30 medewerkers met veel passie ondernemers, credit & riskmanagers en sales professionals.

We zijn trots dat ons bedrijf het snelst groeiende is op onze markt. We zijn sterk in de besluitvorming, vlot in de uitvoering op de markt en moedig in het ondernemen van actie waar nodig. Wij gaan voortdurend na hoe wij de ideeën van alle klanten kunnen opnemen en hoe wij deze ideeën kunnen vertalen of aanleveren op een efficiënte en doeltreffende manier.

Onze troeven

Eerlijk, anders, pro-actief en snel, dat zijn onze waarden.

  • Een eerlijke behandeling van onze klanten,
  • Een eerlijk marktconform prijsmodel, 
  • Anders, door unieke oplossingen te creëren om het aanbod voor onze klanten nog beter te kunnen afstemmen op hun noden en behoeften.
  • Innovatief uit de hoek komen is iets wat we graag doen, zodat we kunnen handelen nog voor de behoefte van de klant zich presenteert.
  • Snel in de uitvoering van onze oplossingen

De kracht zit in het overzichtelijk en duidelijk aanbieden van handelsinformatie.
Beginnende gebruikers kunnen direct aan de slag en credit professionals krijgen alles wat ze nodig hebben.

Creditsafe werkt zonder eenheden of modules en voor vaste lage prijzen, dus geen vervelende naheffingen of onverwachte rekeningen achteraf.

Klik hier voor onze visie en waarden


Bel ons voor meer informatie: +32 (0)2 481 88 60

Internationaal

Werkt u internationaal? Dan zit u bij Creditsafe zeker en vast goed!

240 miljoen bedrijfsrapporten online over heel de wereld 

Internationaal

3D Ledger

Know More: Welke openstaande facturen dreigen niet betaald te gaan worden?

Bepaal uw risico's a.d.v. de Creditsafe scores en limieten, en pas uw collections-strategie aan waar nodig.

3D Ledger

Prospects

Op zoek naar nieuwe

kredietwaardige klanten?

Prospects