NL France FR  

Zijn betalingsvoorwaarden belangrijk voor u?

Zijn betalingsvoorwaarden belangrijk voor u?Waarom betalingservaringen een toegevoegde waarde zijn...

Wenst u een compleet beeld van het betalingsgedrag van uw klanten? 

>> Ontdek het zelf met een gratis inzage in onze database! Laat uw gegevens na aan de rechterkant van deze pagina & wij zorgen voor de toegang!


Het belang van betalingsgedrag

Een betalingsrisico inschatten enkel op basis van jaarrekeningen is niet aangeraden, aangezien dit een momentopname is van vorig jaar. U kan best begrijpen dat in 1 jaar heel veel kan gebeuren. Neem nu het volgende praktische voorbeeld:
⇒ Goede jaarcijfers wil niet automatisch inhouden dat deze ook goed betalen?
⇒ Een bedrijf dat 'slecht scoort' wil niet automatisch zeggen dat deze dan ook slecht betaald?
Onze kredietscore houdt rekening met de betalingservaringen ter beschikking. Daarom zijn betalingservaringen dan ook een toegevoegde waarde! Niet overtuigd? Laat uw gegevens na aan de rechterzijde voor een gratis inzage!

Betalingservaringen per sector

Sectorgegevens zijn ook een belangrijke indicator.
Deze laten u toe in te schatten hoe goed een bepaalde sector scoort op betalingsgedrag. Zonder meer is dit een belangrijke indicator betreft uw huidige afzetmarkt en de markten die u eventueel wenst te prospecteren. 

De Creditsafe handelsrapporten tonen u het betalingsgedrag per bedrijf EN per sector. Niet overtuigd? Laat uw gegevens na aan de rechterzijde voor een gratis inzage!

Top Tip:
Wenst u te weten welke top 5 sectoren het best en slechtst scoren op gebied van betalingsgedrag? Klik hier

Controleer gratis het betalingsgedrag van 3 ondernemingen naar keuze door rechtsboven uw gegevens in te vullen & wij zorgen voor de toegang.

Over 200.000 gebruikers en 90.000 klanten wereldwijd vertrouwen onze informatie voor de 450.000 zakelijke beslissingen dat dagelijks genomen worden.Door het verstrekken van betrouwbare informatie over elk bedrijf ter wereld kan Creditsafe bedrijven, groot of klein, ondersteunen in het optimaliseren van commerciële activiteiten en de minimalisering van kredietrisico's.

Creditsafe helpt u in weloverwogen keuzes te nemen...


Vul uw gegevens in, rechtsboven, en wij zorgen voor de rest!