NL France FR  

Partners

Partners

Ontdek onze pakketten

Handelsinformatie in drie kant-en-klare oplossingen.

Ontdek onze pakketten


We stellen u graag onze partners voor

Collection Attorneys Europe

CAE

Collection Attorneys Europe is een toonaangevend en uniek internationaal collections platform gewijd aan commerciële incasso op een NO CURE NO PAY basis, voor geschillen zowel in een juridisch als in een pre-juridisch stadium.

Meer informatie »

iController

icontroller

iController is een snelgroeiend en dynamisch Belgisch bedrijf met een innovatieve oplossing in debiteurenbeheer. iController levert expertise, kennis en een allesomvattende applicatie voor een modern Credit Management aan meer dan 200 klanten door heel Europa. iController centraliseert en automatiseert het Credit Management proces waardoor u een centraal overzicht krijgt van alle openstaande saldo’s, de gevoerde communicatie, de reden van niet betaling alsook het historisch betalingsgedrag van uw klanten.

Meer informatie »

Trade Credit Insurance

Tcre

De “Excess of Loss”-dekking is een vernieuwende formule die bescherming tegen het kredietrisico biedt, zonder inmenging door de verzekeraar in het eigen credit management van de polishouder. De verzekerde behoudt het draagbare, structurele kredietrisico, maar draagt de onvoorzienbare en uitzonderlijke risico's die de financiële zekerheid en zelfs de continuïteit van de onderneming kunnen bedreigen, over aan Trade Credit.

Meer informatie »

Intractiv Technology

INB

Bent u op zoek naar geautomatiseerde uniforme processen inzake credit management?

Dankzij een optimale team performance voorziet INB een volledig automatisch proces waarbij u de risico’s op dubieuze vorderingen tot een minimum herleidt.

Meer informatie »

SBM


SBM (Skills voor Bedrijf en Medewerkers) verzorgt reeds meer dan 25 jaar bedrijfsopleidingen, trainingen en begeleiding voor KMO’s, grote bedrijven en (internationale) organisaties.
SBM is dè specialist in praktijkgerichte - no nonsense – trainingen voor diverse opleidingsniveaus.

Het “kant-en-klaar” opleidingsaanbod wordt op diverse locaties aangeboden.
Maar wellicht is SBM nog beter bekend voor zijn maatoplossingen en in-house bedrijfsopleidingen en trainingen voor medewerkers.

Meer informatie »


Meer informatie? Bel +32 (0)2 481 88 60 of e-mail naar info@creditsafe.be


Wachtwoord vergeten

Voer uw gebruikersnaam in

Voer uw e-mailadres in

Gebruikersnaam en wachtwoord niet gevonden. Contacteer onze klantenservice.
Een nieuw wachtwoord is naar uw e-mail gestuurd.